Les obres de MALS PAPERS

Produccions pròpies

OBRES EN ACTIU

Les obres que estan en actiu es poden contractar, teniu el dossier adjunt davall cada una d'elles.

ROJA (en actiu)

"Roja" és una obra de teatre històrica que narra els fets tràgics que van esdevenir a Esporles arran del Cop d'Estat de l'any 1936. Emotiva, dura i colpidora.CAPALTARD (en actiu)

"Capaltard" és la primera producció de teatre professional de Mals Papers. Amb una proposta alternativa conta l'infern que viuen dues dones a causa del patriarcat i de l'abús sexual i de poder. Crua, intensa i crítica.

Obres representades

AVALL FRARES!

2017

Avall frares! ens explica una història real que va succeir a Esporles dins el segle XVIII per mor del Plet de les Aigües. Divertida, històrica i reivindicativa.

L'ADORACIÓ

2016

És una adaptació de l'obra anònima "L'adoració dels tres Reis Mags d'Orient" interpretada des d'un caire fosc, violent i realista i allunyant-se de la part còmica que la caracteritza. La història de sempre, un punt de vista diferent.

400 ptes.

2015

Un petit poble de muntanya, una família humil i un destí fatal. L'ambició d'un futur millor fora de Mallorca portarà al protagonista a endinsar-se en el món turbulent del contrabàndol per tal de fugir, però això marcarà les vides de tota la seva família.

LA RATETA QUE LLEGIA A L'ESCALETA.

2017

Representada dins el marc del Festival Internacional del Conte CONTESPORLES 2015, és una adaptació del conte que porta el mateix títol amb autoria de "Vivim del cuentu". La rateta ja no cerca un animal que canti bé, ni que sigui el més bonic de tots, vol la companyia d'algú culte, interessant, que llegeixi molts contes i que tengui bona conversa i a més a més... qui ha dit que ha de ser una animal mascle? Una proposta crítica per als més petits .

SOMNI DE RONDALLA

2014

Va ser la primera producció de Mals Papers, amb text de Toni Lluís Reyes, que narra de quina manera a Mallorca anam perdent les nostres tradicions i cultura amb un toc d'humor molt característic de l'autor. Els personatges de les rondalles intentaran salvar aquesta Mallorca del futur que ha perdut les arrels, esperem que ho aconsegueixin.

Mals Papers 2018 | Visca el teatre
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!